tirsdag 22. november 2011

Heldrakter med sprund

Sprund= splitt. Når en leser svenske syblogger med oppskrifter på diverse framgangsmåter, er det vanskelig å ikke bli påvirket av språket. Synes de har mer dekkende ordbeskrivelser på forskjellige ting!

Her har jeg prøvd ut en ny måte å lage splitt i halsåpning på (på den stripete drakten). Krimskrams har lagt ut framgangsmåte på denne. Nå var det første gangen jeg testa denne - og den vil nok trenge litt øvelse før den blir 100%, men resultatet ble bra nok, og jeg liker dessuten at en slipper sømmer rundt halsringningen. Åpningen i hjertedrakten har jeg brukt før, men denne gangen droppet jeg å sy sømmen nederst på båndet siden jeg var usikker på om halsåpningen ville bli for liten.  Framgangsmåten til denne finner du hos Kokalal

Mønster: Et omgjort Ottobre fra 06/2009. Tok inn endel i vidden, den ser fremdeles mer enn bred nok ut!
Str: 56
Stoff: Velour fra Stof2000, hjerteinterlock fra JNY/Cetho Kantebånd er JNY-interlock, ribb fra Stoff&stil. Farga trykknapper fra Snapsource.5 kommentarer:

 1. De var kjempesøte! :) Jeg har også erfaring med at Ottobremønstrene (og mange andre mønster) er veldig vide. Kjempefine drakter iallefall!

  SvarSlett
 2. Nydelige drakter!!! Mange hele dresser er veldig vide til babyer. De så deilige ut for en liten kropp:)

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Så deilige og søte dresser. Praktiske, men også utrolig flotte :)

  Psssttt...
  Julenissen er innom bloggen min og en flott premie skal deles ut.

  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 4. Åh, så nusselige! De er jo så små!

  SvarSlett