fredag 15. juli 2011

4x Velourtunika

Endelig har vi fått nettilgang her ute i skogen! Det gjør det litt enklere å holde bloggen oppdatert. De siste dagene har jeg fått sydd tunikaer i velour, eldstejenta trenger noen overdeler til skolestart i august. Jeg prøvde ut mønster i nyeste Ottobre, og likte det godt!

Samtidig fikk jeg testa ut det nye kantebåndsapparatet til CoverPro-en. Sleit litt i begynnelsen, men etter å ha skifta nåler og prøvd meg fram på maskinens innstillinger, gikk det bedre.

Modellen var grei å sy, men tok litt tid med rynkinger i både ermer og hals.

Mønster: Ottobre 04/11
Str: 128+ en i str 98 (den lille marihønetunikaen)
Stoff: Velouren: Blå-Kreaktiv, grønn-Stoff&stil, marihøner-Myllymuksut, lilla skyer-JNY/CeTho. Rød interlock fra JNY/CeTho. Blomstrete bomullsstoff fra Stoff&stil


Lillesøster er linselus3 kommentarer:

  1. Fine tunikaer. Likte spesielt godt de med marihønene. Sikkert litt ekstra jobb med rynkingen, men det gjorde seg jo med den ekstra detaljen. Hvilken type coverpro er det du har som du har fått kantbåndsapparat til?

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha:) det er 1000cp jeg har.

    SvarSlett
  3. ok. Tenkte om du hadde fått til lik min maskin for jeg fikk beskjed om det ikke fantes enda, men det kunne jo være at det svaret var feil. Det er da ikke lik maskin, så da var nok svaret riktig.

    SvarSlett